Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serija prekršaja

Slovenca policija zaustavila čak tri puta u istom danu: Napao čovjeka pa vozio pijan

Alkoholizirani vozač
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
06.05.2024.
u 21:13

Nakon što je pušten iz policijske postaje, muškarac je svejedno ponovno sjeo za volan bez vozačke dozvole te ga je policija ponovno presrela

U slovenskom Laškom policija je čak tri puta zaustavila istog muškarca radi prebrze vožnje pod utjecajem alkohola i fizičkog napada. Naime, muškarac iz okolice Novog Mesta je fizički nasrnuo na građanina, prema celjskoj policijskoj upravi te mu je tada izdan prekršajni nalog.

Međutim, nakon toga isti čovjek je zaustavljen na području Laškog te mu je policija odredila alkotest koji je pokazao kako je imao 1,08 promila alkohola u krvi. Radi vožnje pod utjecajem alkohola mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola, zabranjena daljnja vožnja te je zadržan je u prostorijama policijske postaje Celje, piše N1.

Nakon što je pušten iz policijske postaje, muškarac je svejedno ponovno sjeo za volan bez vozačke dozvole te ga je policija ponovno presrela i odredila novi alkotest koji je pokazao 0,27 promila alkohola u krvi. Protiv dotičnog će biti podnesena prijava za oba slučaja vožnje pod utjecajem alkohola te mu je trajno oduzeto vozilo, stoji u priopćenju iz Državnog tužiteljstva u Celju. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Ovo ledi krv u žilama: Tornado uništio zgradu u Nebraski, kamera u automobilu snimila trenutak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije